Posten aanlopen met kompas bij Oriëntatieloop Soest

De Oriëntatieloop Soest was met bijna 200 deelnemers een geslaagde en gezellige editie. Van deze deelnemers maakte er 100 kennis met orienteering sport via een starterscursus. De voorspelde regen in de middag bleef uit waardoor iedereen in heerlijk herfstweer de posten konden “aanlopen” met kaart en kompas. Fantastisch om dit event te organiseren met OLV MINOR. De thuisbasis van de Knickenbockers Soest was wederom een gastvrije en gezellige plek.

Dankzij de deelnemers mogen we 480,- euro doneren aan de natuur. Tot volgend jaar op 26 november 2023.

De uitslagen zijn via deze link terug te vinden. Alle foto’s zijn te bekijken via deze link.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.