Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug: donatie voor zandhagedissen

De negende editie van de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug is achter de rug. Wat een heerlijk natuursport event mochten we hier samen met Stichting Ox neerzetten. Bijzonder was de eerste editie van de Duivelse Ultra.. 24 uur lang ieder uur 6,66km hardlopen. In het totaal dus 100 mijl / 160 kilometer. Wat een bikkels.

Dankzij de deelnemers en inzet vrijwilligers mogen we 1.360,88 euro doneren aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De helft hiervan gaat naar het project om het leefgebied van de zeldzame zandhagedissen in het Doornse Gat te verbeteren.

Zonder de inzet van alle vrijwilligers is dergelijk groot event met 900 deelnemers echt niet mogelijk. Hartelijk dank! Zet zondag 1 oktober 2023 alvast in de agenda. Dan is de TIENDE editie van de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben er weer zin in!

Op deze plek tref je het album aan met mooie foto’s van Rinus Luijmes en Leo Goes.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.