Heerlijk weer bij jubileum editie Heuvelrug Wandel Tweedaagse

We hebben genoten in het weekend van 10 en 11 september: het was een mooie jubileum editie van de Heuvelrug Wandel Tweedaagse. Heerlijk wandelweer, blije wandelaars, prachtige groene routes en een gezellige sfeer bij de start/finish locatie en op de controleposten. Na een leuke warming-up door Bas van Dijck werd de start verzorgt door Wethouder Rob Jorg.

Zo willen wij er nog wel vijf organiseren; dus noteer vast in de agenda 9 en 10 september 2023! Dankzij al onze GreenRace-fans/vrijwilligers en de lokale ondernemers was het mogelijk twee zeer geslaagde wandeldagen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug voor de vijfde keer uit te zetten. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar. GreenRace draagt met ieder project bij aan het behoud van de natuur in het Nationaal Park en deze keer met het extra accent op de reconstructie van een historische raatakker. Erfgoed projectleider Jeroen Heemsbergen nam hiervoor op zondag de cheque in ontvangst. Zo blijft GreenRace staan voor ‘Sporten in én voor de Natuur’.

Alle foto’s zijn te zien (en te downloaden) op https://greenrace.pixieset.com/hw2d2022/.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.