Events

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging die jou zowel fysiek als mentaal prikkelt? Dan is de Orientering Run echt iets voor jou! De orientering is een uitdagende sport: het doel is om een route langs controlepunten zo snel mogelijk af te leggen. 
29/08/2020
Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten!
04/10/2020
Fantastisch natuur hardloop evenement vanuit het Doornse Gat in Doorn.
UPDATE 12 maart 2020: Helaas hebben we moeten besluiten om de Green Rade OrienTrail te annuleren. We houden je op de hoogte over een vervolg. Op zoek naar een uitdaging, zowel fysiek als mentaal? Na het succes van de Green...
Op 6 plekken op de Heuvelrug worden Vuelta Dikke Banden Races georganiseerd. Races op je eigen fiets voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar.
13/06/2020
Misschien wel de mooiste en groenste triathlon van Nederland, met start en finish bij ‘t Oude Strandhuys’ aan het Henschotermeer. Doe je mee met Olympische en Sprint afstand?
Aan het begin van de zomer wordt de Green Race Heuvelrug Zomermarathon georganiseerd. Heerlijk lopen in de namiddag in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met een gezellige nazit op Landgoed Zonheuvel.