Heuvelrug Wandel2daagse

In het weekend van 14 en 15 september 2024 wordt de 7de editie van de Heuvelrug Wandel2daagse georganiseerd. Dit is een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! De routes worden met zorg volledig uitgepijld!

Scholengemeenschap NXT Maarsbergen gelegen aan de Woudenbergseweg 22a is dit jaar onze nieuwe start/finish locatie, een mooie samenwerking met de leerlingen. Er kan per dag weer gekozen worden voor de afstand 10 km of 20 km.

De kosten zijn €11,00 per dag ongeacht de afstand die u kiest. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kiezen kan ook! Op de route zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar u naar eigen wens een pauzemoment kunt inlassen. Loop zoveel mogelijk met de route op je telefoon of navigatie-apparaat. Deze link ontvang je per mail na je inschrijving. Let op: er zijn geen honden of andere huisdieren toegestaan tijdens onze evenementen.

Bij de start en finish zorgen wij uiteraard voor een fijne start en gezellige thuiskomst voor de deelnemers. Het startbureau is beide dagen open vanaf 9.00 uur en na aanmelding ter plaatse kunt u uw wandeling starten. Starten kan tot 13.00 uur voor de 5/6 km en de 10 km route, voor de 20 km route kan tot 11.00 uur gestart worden. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Kortom een prachtige omgeving en een enthousiast team ontvangt u graag op deze 7e editie van de GreenRace Heuvelrug Wandel2daagse!

Ook dit evenement van GreenRace is in én voor de natuur!
GreenRace doneert 25% van alle inschrijfgelden aan projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!

Routes zaterdag en zondag

Kijk hier voor het verslag met foto’s van de 2023 editie.

Details
Partners