Heuvelrug Wandel2daagse

De Heuvelrug Wandel2daagse is een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! De routes worden met zorg volledig uitgepijld!

Er kan per dag gekozen worden voor de afstand van 10 km of 20 km. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kan ook! Tijdens de wandeling zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar u naar eigen wens een pauzemoment kunt inlassen. Loop zoveel mogelijk met de route op je telefoon of navigatie-apparaat. Deze link ontvang je per mail na je inschrijving.

Bij de start en finish zorgen wij uiteraard voor een veilige situatie voor de deelnemers. Inschrijven is vooraf en op locatie mogelijk.  Deelnemers ontvangen per mail van ons hun starttijd. Op zaterdag wordt er gestart om 9:00 uur voor de 20 km en om 9.30 uur voor de 10 km. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Kortom een prachtige omgeving en een enthousiast team ontvangt u graag op deze speciale 6e editie van de Heuvelrug Wandel2daagse!

Ook dit evenement van Green Race is in èn voor de natuur!
Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!

Details
 • Dagen
  Uren
  Min
  Sec
 • Startdatum
  09/09/2023 09:00
 • Einddatum
  10/09/2023 16:00
 • Plaats
 • Categorie
 • Adres
  Doorn/Leersum
Partners