Heuvelrug Wandel2daagse

In het weekend van 14 en 15 september 2024 wordt de 7de editie van de Heuvelrug Wandel2daagse georganiseerd. Dit is een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! De routes worden met zorg volledig uitgepijld!

Scholengemeenschap NXT Maarsbergen gelegen aan de Woudenbergseweg 22a is de start/finish locatie, een mooie samenwerking met de leerlingen van deze school. Er kan per dag weer gekozen worden voor de afstand 10 km of 20 km. Daarnaast is er een route van 6 km op de zaterdag en een route van 30 km op de zondag.

De kosten bij inschrijving voor 1 juli 2024 zijn €11,00 per dag ongeacht de afstand die je kiest. Na 1 juli is dat €12,00 per persoon, per dag. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kiezen kan ook! Op de route zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar je naar eigen wens een pauzemoment kunt inlassen. Naast onze pijlen kun je de routes volgen op je telefoon of navigatie-apparaat. De link naar de routes ontvang je per mail, na inschrijving, uiterlijk 1 week voor het wandelevenement. Wij leveren geen routes op papier. Let op: er zijn geen honden of andere huisdieren toegestaan tijdens onze evenementen.

Bij de start en finish bij NXT Maarsbergen zorgen wij uiteraard voor een gezellig begin en thuiskomst voor de deelnemers. Het startbureau is beide dagen open vanaf 9.00 uur en na aanmelding ter plaatse kunt u uw wandeling starten. Starten kan tot 13.00 uur voor de 6 km en 10 km route, voor de 20 km route kan tot 11.00 uur gestart worden en voor de 30 km route op zondag kan tot 9.30 uur gestart worden. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Kortom een prachtige omgeving en een enthousiast team ontvangt jou heel graag op deze 7e editie van de GreenRace Heuvelrug Wandel2daagse!

Ook dit evenement van GreenRace is in én voor de natuur!
GreenRace doneert 25% van alle inschrijfgelden aan projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat je ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!

Kijk hier voor het verslag met foto’s van de 2023 editie.

Routes zaterdag en zondag:

Details
Partners