Grenzen opzoeken bij warme Heuvelrug Wandel2daagse

De Heuvelrug Wandel2daagse 2023 was een warme editie. Dit zorgde voor pittige uitdaging bij de wandelaars op de 6, 10 of 20 kilometer. Fantastisch te zien dat ieder op zijn eigen manier de grens heeft opgezocht en weer veilig is gefinished. In samenwerking met Reuma Nederland organiseerde we op de zaterdag de ReumaWalk.

In het totaal gaat 25% van het inschrijfgeld naar de natuur. De deelnemers konden daarnaast nog apart doneren. Trots en blij zijn we dat we een bedrag van 1.600,- euro mogen overmaken naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De helft hiervan gaat in geld naar de betrokken landgoed eigenaren voor het onderhoud en beheer. Van de andere helft wordt een project gefinancierd via het Nationaal Park Fonds. Hierover later meer.

Hartelijk dank voor alle vrijwilligers die dit event mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast veel kudo’s voor onze partners en sponsors:

Door de fotografen Sander Peters en Joost Doelman zijn weer mooie foto’s gemaakt. Deze zijn te zien (en downloaden) in dit album. Wil je niet dat je foto op het wereld wijde web staat? Laat dit ajb weten (met fotonaam) via info@greenrace.nl.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.