Start Green Race met Jochem Uytdehaage

Op zondag 25 maart viert Green Race de officiële start van de stichting. De aftrap zal verricht worden door, oud Olympisch schaatskampioen én inspirator van de Green Race, Jochem Uytdehaage. Als voormalig atleet ziet Jochem meer en meer de nut en noodzaak dat het essentieel is goed voor jezelf te zorgen. Dat vitaliteit voor de mens super belangrijk is en dat bewegen in de natuur daar een hele belangrijk onderdeel van is. Via zijn eigen bedrijf De Uytdehaaging (deuytdhaaging.nl) houdt Jochem zich bezig om optimaal te presteren in het leven, de zakelijke omgeving en in de sport. Hij noemt dit het “een rijker leven leven”.

Een ander belangrijk moment op 25 maart is de ondertekening van de samenwerkovereenkomst tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Stichting Green Race. Deze overeenkomst symboliseert de band tussen het Nationaal Park en de stichting Green Race met als uitgangspunt “Sporten in en voor de Natuur”. Janine Caalders, directeur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zal namens het park ondertekenen.

Tijdens het startevent waarin de deelnemers de natuur in gaan om te wandelen, mountainbiken of trailrunnen wordt soep geserveerd in samenwerking met de stichting Samen aan de Soep. Deze stichting nodigt mensen, organisaties en ondernemers uit om door samen te ‘soepen’, elkaar te leren kennen, met elkaar in gesprek te gaan. Speciaal voor het startevent komt de winnaar van de Soepwedstrijd de Gouden Soeplepel, Jan van Diederen, langs om voor de deelnemers een heerlijke soep te maken met ingrediënten van de oogsttuin van landgoed Kraaybeekerhof uit Driebergen.

Interesse om aanwezig te zijn bij het startevent “Spring Time” en deel te nemen aan 1 van onze activiteiten (wandelen, mountainbiken of trailrunnen)? Meld je dan, voor donderdag 22 maart, aan via deze link.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.