Nieuwsbrief januari 2018

De nieuwsbrief voor januari 2018 is verzonden naar de relaties van Stichting Green Race. Bekijk de nieuwsbrief hier.

Één van de onderwerpen is onze samenwerking met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Deze tekst komt uit de nieuwsbrief van het Nationaal Park.

Samenwerking Greenrace en Nationaal Park Heuvelrug

Stichting Green Race organiseert sportieve evenementen voor een breed publiek met als motto ‘Bewegen in en voor de natuur’. Stichting Green Race werkt zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en andere partners. De initiatiefnemers zijn ondermeer bekend van de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug. Green Race heeft het Nationaal Park benaderd voor samenwerking en wil 25% van de inschrijfgelden voor evenementen ter beschikking stellen aan natuur en landschap. Het Nationaal Park heeft hier enthousiast op gereageerd en de komende tijd werken we de afspraken verder uit.
Klik hier voor de complete nieuwsbrief >

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.