Spring Time

Dit informele event is dé start van de Stichting Green Race. In een kleine groep ga je onder begeleiding trailrunnen, wandelen of mountainbiken. Het gaat vooral om de gezelligheid met vooraf koffie/thee en na de inspanning gaan we aan de soep met een broodje.

De officiële aftrap van de stichting zal verricht worden door, oud Olympisch schaatskampioen én inspirator van de Green Race, Jochem Uytdehaage. Daarnaast wordt de Samenwerkovereenkomst getekend tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Stichting Green Race.

De soep wordt gemaakt in samenwerking met het stichting Samen aan de Soep. Deze stichting nodigt mensen, organisaties en ondernemers uit om door samen te ‘soepen’, elkaar te leren kennen, met elkaar in gesprek te gaan en samen te werken aan een inclusieve samenleving. Speciaal voor Spring Time komt de winnaar van de Soepwedstrijd de Gouden Soeplepel, Jan van Diederen, langs om voor de deelnemers een heerlijke soep te maken met ingrediënten van de oogsttuin van landgoed Kraaybeekerhof uit Driebergen.

Let op. Voor het mountainbiken dien je in het bezig te zijn van het mtb-vignet en neem natuurlijk ook je eigen fiets mee. Kijk hier voor meer informatie om het vignet aan te schaffen voor 7,50 euro.

Bij de inschrijving kan je het niveau (sportief en recreatief) opgeven. Om de kosten te dekken van de locatie en de lunch vragen we een bijdrage van 10,- euro per persoon. Inschrijven kan tot vrijdag 23 maart 19:00.

Voor een indicatie van de afstanden per categorie:

  • Wandelen – Recreatief: +/- 8 kilometer
  • Wandelen – Sportief: +/- 10 kilometer
  • Trailrunning – Recreatief: +/- 14 kilometer
  • Trailrunning – Sportief: +/- 18 kilometer
  • Mountainbiken – Recreatief: +/- 20 kilometer
  • Mountainbiken – Sportief: +/- 30 kilometer

 

Tijd om kennis te maken onder het genot van koffie of thee.
In meerdere groepen gaan de deelnemers mountainbiken, wandelen of trailrunning. Iedere groep wordt begeleidt door een organisatielid.
Douches en kleedruimtes zijn aanwezig.
Hét moment om de Stichting Green Race af te trappen. Ondertekenen samenwerkovereenkomst Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug / Stichting Green Race.
De soep met een broodje staat klaar voor de deelnemers.

Event Details
Tags