Coronavirus wint het van de specht

Het zijn bijzondere tijden. De coronavirus houdt ons maximaal thuis en daarbuiten op anderhalve meter afstand. We hadden vele mooie events op de agenda die we nu, logischerwijs, tot 1 september moeten schrappen. Helaas tikt het virus harder dan onze specht.

Na de Orientrail, Vuelta Heuvelrug Dikke Banden Races valt nu ook het doek definitief voor de Heuvelrug Triathlon, Heuvelrug Zomermarathon en de Heuvelrug Wandel Tweedaagse. Het eerstvolgende event is de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug op 4 oktober in samenwerking met Stichting Ox. We gaan al onze creativiteit inzetten om dit event binnen de dan geldende regels door te laten gaan.

We wensen je heel veel gezondheid toe. Pas goed op jezelf en je omgeving. Ga lekker, op gepaste afstand van de ander, bewegen in je eigen natuur.

Samen sterk!