Coronaproof wandelen in de natuur

De derde editie van de Heuvelrug Wandel Tweedaagse was een succes! Blije wandelaars en prachtige routes! Wij zijn enorm dankbaar dat dit mogelijk was met de medewerking van Vakantiepark Bonte Vlucht en eetcafe De Bonte Koe bij de start/finish. Onderweg hebben onze wandelaars genoten van een rustmoment bij Zonheuvel, Onder de Pannen en bij de pop-up koffiebar van de CoffeeBabes, Herder Daniel van Schaapskudde Doorn heeft de cheque met onze donatie voor het Nationaal Park in ontvangst genomen. Zijn lieftallige Drentse heideschapen zorgen voor natuurlijke begrazing van diverse landgoederen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en krijgen voor de winter speciale ruiven. De medewerking van de vrijwilligers van de Tombe van Nellesteijn en de Veldschuur van Staatsbosbeheer hebben ook bijgedragen aan dit geslaagde wandelweekend en de vrijwilligers van Prima Perspectief Utrechtse Heuvelrug hebben zich enorm ingezet voor goed gepijlde en veilige routes voor de wandelaars. Bijzondere samenwerkingen! En natuurlijk een dankjewel voor alle niet genoemde vrijwilligers waar wij ook dit jaar weer een beroep op mochten doen. Ook dit was weer een (corona-proof) sportbeleving van Green Race! 

Doe je volgend jaar ook mee? 28 en 29 augustus 2021

De foto’s van Erik van Leeuwen. Kijk hier voor alle foto’s welke je ook kan downloaden.

Kijk hier voor alle foto’s.

Leave a Comment

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.