Coronaproof Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug 2020 doneert €830 aan natuur.

Op 4 oktober mochten we in samenwerking met Stichting Ox de coronaproof versie van de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug organiseren. We kijken tevreden terug en zijn superblij met de donatie van €830,- voor de natuur.

Corona

Stichting Green Race heeft “gezond leven” in haar missie. Aan de vooravond van de 2de coronagolf was ons er alles aan gelegen om een volledig coronaproof versie van de Devil’s Trail te organiseren. In goed overleg met de Gemeente Utrechtse Heuvelrug is dit gelukt. Wel betekende dit de helft minder deelnemers, kleine startgroepen en helaas geen gezellig trailfestival na afloop. Gelukkig was er nog wel een “takeaway” lokaal biertje van Brouwerij Hemursbier of een milieubewust sapje van Nieuw Slagmaat.

Complimenten

De deelnemers waren mega enthousiast over dit event. De reacties op Instagram en Facebook maakte dit wel duidelijk:

 • Het was top!! Jullie hebben er ondanks alle maatregelen een superleuk, gezellig en veilig evenement van gemaakt.
 • Complimenten voor de organisatie, zeer goed aangegeven parcours, schitterende route! Grote klasse!
 • Wat was het toch weer fijn om aan een evenement te kunnen deelnemen. Super goed coronaproof georganiseerd.
 • Wat een gave trailrun. Super georganiseerd.
 • Een duim voor de organisatie. Het was top georganiseerd.
 • Wat was dit heerlijk. Een ook super goed georganiseerd, complimenten aan de organisatie.
 • Extreem goed georganiseerd! Helemaal Coronaproof, super vriendelijke vrijwilligers, mooi parcours, echt genoten! Super bedankt om dit op deze manier door te laten gaan, hier hadden velen van ons nood aan.
 • Was echt super!! Jullie hebben echt laten zien dat een evenement coronaproof organiseren zeker kan.

Cheque

“Sporten in en voor de natuur” daar draait het bij ons om. We zijn dan trots dat we met deze coronaproof versie €830,- mogen doneren aan de natuur namens de deelnemers en vrijwilligers. De helft hiervan gaat naar Schaapskudde Doorn. De andere helft gaat naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug voor het in standhouden van de natuur. Dankzij de vrijwilligers mag ook een bijdrage van €243,75 overgemaakt worden op Roparun Team AMAZING.

Bedankt

Allereerst hartelijk dank aan de deelnemers dat jullie vertrouwen hadden in onze coronaproof versie van de Devil’s Trail. Dit had niet mogelijk geweest zonder de hulp van Gemeente Utrechtse Heuvelrug en Veiligheidsregio Utrecht. In goed overleg met landgoed eigenaren, waaronder Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Utrechts Landschap, hebben we deze versie weer kunnen neerzetten. De routes hebben we weer wat schoner achtergelaten dan dat we ze aantroffen. Als laatste dank aan alle vrijwilligers. Dankzij jullie wendbaarheid en extra inzet hebben we de deelnemers een mooie dag kunnen bieden.

Zet de eerste zondag van oktober 2021 alvast in de agenda. Dan gaan we weer voor een mooie originele Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug.

De foto’s van Michiel Maas tref je aan op https://photos.app.goo.gl/m1mK67BkzE1GdiBb8

Leave a Comment

Recente reacties
  sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
  Categories
  Twitter
  Could not authenticate you.