Tot ziens in 2019

Trots zijn we op het eerste jaar van de Green Race. Met het Spring Time Event, de Heuvelrug Tweedaagse, Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug en Orienteering Run hadden we een fantastisch 2018.  Hiermee hebben we meer dan 3.200,- euro opgehaald voor onderhoud en beheer van de natuur.

Wij hebben zin in 2019 en hopen je te begroeten bij één van onze (nieuwe) natuursport events in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Voor ons staat 2019 in het teken van verbinden en ontwikkelen. Het verder ontwikkelen van de stichting met een professioneel kernteam, welke naast het goed neerzetten van events ook partnerships verder ontwikkeld. Wij willen ons graag verbinden aan mooie duurzame organisaties welke staan achter onze visie. Heb je suggesties? Laat het ons weten.

Fijne feestdagen en een heel gezond en sportief 2019 gewenst!

Stichting Green Race

Myra, Judith, Francine, Patrick, Marga en Joost

www.greenrace.nl

info@greenrace.nl

.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.