Nationaal Park Beleefweek trailrun clinic

Heb jij al ingeschreven voor de gratis TRAILRUNCLINIC die wij op zondag 21 oktober van 10.00-12.00u organiseren als cadeautje voor het jarige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

Onder begeleiding van ervaren trailrunners leer je de fijne kneepjes van deze tak van sport, terwijl je geniet van een prachtige route door de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Er zijn routes van 10 en 20 km en clinics voor beginners en gevorderden. Trek sport/hardloopkleding en goede hardloopschoenen aan. Startlocatie Eet & Café Onder de Pannen, Maarnse Bergweg 1, Doorn. Voor eigen rekening hebben ze heerlijke koffie en/of na afloop een gezonde lunch.

Meld je nog even aan via info@greenrace.nl onder vermelding van naam, afstand en beginner of gevorderd.

De clinic wordt georganiseerd in samenwerking met Trail en Runners club Utrechtse Heuvelrug. Ze organiseren regelmatig trainingen en clinics op de Utrechtse Heuvelrug. Zie trcu.nl voor meer informatie.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.