Wandelkriebels?!

Dankzij alle mooie dagen is het wandelseizoen nu echt gestart. De bossen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug liggen er prachtig bij. Blijf daarom in beweging want op 1 en 2 september 2018 mag je meedoen aan de Heuvelrug Tweedaagse. Dit is een unieke en uitdagende gelegenheid om al wandelend de inspirerende bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen.

Wij zijn enthousiast over de routes die ook in gpx formaat beschikbaar zijn. We hebben een sfeervolle start en finish bij Vakantiepark de Bonte Vlucht. Hier kan je je wandelweekend compleet maken door te blijven eten in de Bonte Koe en te blijven overnachten.

Heb je de wandelkriebels te pakken?! Schrijf je dan nu in!

Alle informatie + inschrijfmogelijkheid is hier te vinden.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.