Heuvelrug Wandel Tweedaagse

In het weekend van 31 augustus en 1 september 2019 organiseren wij de 2e editie van de Green Race Heuvelrug Wandel Tweedaagse.

Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Ook dit evenement van Green Race is in én voor de natuur!

Op zaterdag en zondag zijn drie mooie routes uitgezet. Beide dagen starten we vanaf  Vakantiepark Bonte Vlucht tussen Leersum en Doorn. De ene dag vertrekken we in oostelijke en de andere dag in westelijke richting. Er kan per dag gekozen worden voor de afstand van 10, 20 of 40 km. Eén dag meelopen kan ook!

Langs de route is gelegenheid om naar eigen wens een pauzemoment in te lassen en voor eigen rekening iets te nuttigen.
Bij de start en finish zorgen wij voor de nodige gezelligheid en sfeer om nog even na te genieten en praten met andere wandelaars en supporters. Op zondag maken wij dan ook het bedrag bekend wat we met deze Heuvelrug Tweedaagse samen kunnen doneren aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Starttijden:
40 km: 8.00 uur (uiterlijk 8.30 uur)
20 km: 9.00 uur (uiterlijk 9.30 uur)
10 km: 10.00 uur (uiterlijk 10.30 uur)

Finishen kan tot 18.00 uur!

Je kunt ook voor een speciaal tarief je tent of caravan installeren op Vakantiepark Bonte Vlucht en je opgeven voor een maaltijd bij eetcafé De Bonte Koe. Aanmelden hiervoor gaat rechtstreeks per e-mail naar Bonte Vlucht en naar Bonte Koe o.v.v. deelname Heuvelrug Tweedaagse.

Kosten voor deelname aan de Heuvelrug Tweedaagse:
40 km:  €11,00 per dag
20 km: €10,00 per dag
10 km: €9,00 per dag
Leden van de KWBN en SGWB krijgen €1,00 korting per inschrijving.

Inschrijven kan via dit formulier. Na-inschrijving is, met €2,- administratiekosten, mogelijk bij de inschrijfbalie op het start-finish terrein. Let op, dat kan alleen contant! Pinnen is (nog) niet mogelijk bij Green Race evenementen.

Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!

Werkt de doorverwijzing naar de betalingsomgeving niet dan helpt rechtstreeks inschrijven via dit Formulier.

Route dag 1 40km
Route dag 1 20km
Route dag 1 10km

Route dag 2 40km
Route dag 2 20km
Route dag 2 10km

Via button "export" bij afstandmeten.nl kan de route gedownload worden.

Details
Partners