Heuvelrug Tweedaagse

In het weekend van 31 augustus en 1 september 2019 organiseren wij de tweede editie van de Green Race Heuvelrug Tweedaagse.

Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Ook dit evenement van Green Race is in én voor de natuur!

Op zaterdag en zondag zijn twee mooie routes uitgezet. Beide dagen starten we vanaf  Vakantiepark Bonte Vlucht tussen Leersum en Doorn. De ene dag vertrekken we in oostelijke en de andere dag in westelijke richting. Er kan gekozen worden voor de afstand van 10, 20 of 40 km. Als je maar één dag mee kunt lopen, kun je dat bij het inschrijven aangeven.

Tijdens de wandeling passeren we enkele horecagelegenheden waar u naar eigen wens en voor eigen rekening een pauze moment kunt inlassen.
Bij de start en finish zorgen wij voor de nodige gezelligheid en sfeer om nog even na te praten met andere wandelaars en supporters. Uiteraard maken wij dan ook het bedrag bekend wat we met deze Heuvelrug Tweedaagse samen kunnen doneren aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Starttijden:
40 km: 8.00 uur
20 km: 11.30 uur
10km: 12.30 uur

Finishen kan tot 18.00 uur

Je kunt ook voor een speciaal tarief je tent opzetten op Vakantiepark Bonte Vlucht en je opgeven voor een (h)eerlijke maaltijd bij eetcafé De Bonte Koe. Aanmelden hiervoor gaat rechtstreeks per e-mail bij de Bonte Vlucht of Bonte Koe o.v.v. deelname Heuvelrug Tweedaagse.

Inschrijfkosten:
Deelnemen aan de Heuvelrug Tweedaagse kost €22,00.
Leden van de KWBN en SGWB krijgen €1,00 korting.
Als u één dag deelneemt zijn de kosten €19,50.

De inschrijving gaat open in januari 2019. Na inschrijving is, met 2,- euro aan administratiekosten, mogelijk bij de inschrijfbalie op het start/finish terrein.

Foto: Angus R Shamal

Event Details
 • Dagen
  u
  m
  s
 • Start
  31/08/2019 08:00
 • Eind
  01/09/2019 18:00
 • Plaats
  Doorn
 • Locatie
 • Categorie
 • Adres
  Leersumsestraatweg 23, 3941 MN Doorn
Partners
Tags