Heuvelrug Wandel Tweedaagse – geannuleerd

Update: Helaas hebben we de Heuvelrug Wandel Tweedaagse moeten annuleren vanwege het coronavirus. In 2021 gaan we voor onze derde editie.

In het weekend van 29 en 30 augustus 2020 organiseren wij de 3e editie van de Green Race Heuvelrug Wandel Tweedaagse.

Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Ook dit evenement van Green Race is in én voor de natuur!

Op zaterdag en zondag zijn drie mooie routes uitgezet. Er kan per dag gekozen worden voor de afstand van 10, 20 of 30 km. Eén dag meelopen kan ook!

Langs de route is gelegenheid om naar eigen wens een pauzemoment in te lassen en voor eigen rekening iets te nuttigen.
Bij de start en finish zorgen wij voor de nodige gezelligheid en sfeer om nog even na te genieten en praten met andere wandelaars en supporters. Op zondag maken wij dan ook het bedrag bekend wat we met deze Heuvelrug Tweedaagse samen kunnen doneren aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Inschrijven start in het voorjaar. Na-inschrijving is, met €2,- administratiekosten, mogelijk bij de inschrijfbalie op het start-finish terrein. Let op, dat kan alleen contant! Pinnen is (nog) niet mogelijk bij Green Race evenementen.

Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!

Details
Partners