Vuelta Heuvelrug Dikke Banden Race: “Gewoon leuk om mee te doen”

Wat een heerlijk sportief Vuelta feestje was het bij de 4 Dikke Banden Race op de Heuvelrug in de dorpen Amerongen, Maarn, Doorn en Leersum. Dankzij Team Jumbo-Visma Ready2Race kregen alle deelnemers een t-shirt en mooie medaille. De aankleding van de Vuelta Holanda Organisatie zorgde voor een heerlijk sfeertje. Hier een kort verslag met foto’s, uitzending van RTV Utrecht, krantenartikel en uitslagen. Graag ook aandacht voor alle partners die dit event mogelijk maakte. Op naar de Vuelta doorkomst op de Heuvelrug van 20 augustus 2022.

Foto’s

Hier een kort visueel verslag van fotograaf Cees Keur.

Alle downloadbare foto’s van Cees Keur

Opname RTV Utrecht

Artikel Nieuwsblad De Kaap

De uitslag

De uitslagen van de Dikke Banden Races tref je hier aan:

De nummers 1, 2 en 3 staan goed genoteerd op volgorde van binnenkomst. Van de overige deelnemers hebben we ons best gedaan om de volgende goed te noteren. De podiumplekken krijgen een uitnodiging voor de finale op het parcours van de Vuelta op 19 augustus 2022.

Partners

Zonder de volgende organisaties waren de Vuelta Heuvelrug Dikke Banden Races niet mogelijk geweest:

Donatie

De GreenRace staat voor sporten in én voor de natuur. Dankzij de inzet van de vrijwilligers bij de Dikke Banden Races mogen we 1000,- euro doneren aan Staatsbosbeheer voor de realisatie van “Wolvengat” in het Lombokbos bij Leersum. Dit is een natuur belevings plek voor de jeugd. 

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.