Helse omstandigheden tijdens Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug

Na vijf zonnige edities was het bij de zesde editie van de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug echt trailrun-weer. Met de koudste 6 oktober ooit en vele millimeters regen was het voor de deelnemers naast een gevecht met het pittige parcours, ook een gevecht tegen de natuurlijke elementen met als resultaat een extra grote glimlach bij de deelnemers zodra zij de zandhelling in het Doornse Gat af kwamen en bij de finish opgewacht werden door cheerleaders.

Met deze editie hebben de lopers en vrijwilligers totaal 2.085,- euro opgehaald voor het beheer en onderhoud van de landgoederen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dankzij de vrijwilligers mag ook 270,- euro worden gedoneerd aan Roparun Team Amazing.

De Devil’s Trail wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Ox. Op de mooiste locaties in het land worden deze trails georganiseerd. Meer informatie hierover tref je aan op devilstrail.nl.

De aftermovie gemaakt door Cherry Road Media:

De foto’s gemaakt door Cees Keur, Michiel Maas en Ries de Beer.

Alle foto’s tref je aan in dit album. De uitslagen zijn te vinden via deze link.

Recente reacties
    sporten, hardlopen, fietsen, heuvelrug, utrecht, marathon, bos, wandelen
    Categories
    Twitter
    Could not authenticate you.