Heuvelrug Wandel Tweedaagse

De Heuvelrug Wandel Tweedaagse is een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Op zaterdag 10 september worden twee mooie routes uitgezet en zondag 11 september worden er zelfs drie mooie routes uitgezet. De routes worden met zorg volledig uitgepijld!

Er kan per dag gekozen worden voor de afstand van 10 km of 20 km en op de zondag kun je ook voor de 30 km kiezen dit jaar. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kan ook! Tijdens de wandeling zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar u naar eigen wens een pauzemoment kunt inlassen. Loop zoveel mogelijk met de route op je telefoon of navigatie-apparaat. Deze link ontvang je per mail na je inschrijving.

Bij de start en finish zorgen wij uiteraard voor een veilige situatie voor de deelnemers. Inschrijven is vooraf en op locatie mogelijk.  Deelnemers ontvangen per mail van ons hun starttijd. Op zaterdag wordt er gestart om 9:00 uur voor de 20 km en om 9.30 uur voor de 10 km. Op zondag gaan de 30 km wandelaars om 8:30 van start. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Voorinschrijven is mogelijk t/m donderdag 8 september. Kosten voor deelname is € 11,00 per persoon per dag incl. een consumptie bij de finish (ongeacht de afstand). De kosten voor inschrijven op de dag zelf zijn € 12,00. Op Vakantiepark Bonte Vlucht is het eetcafé De Bonte Koe waar een drankje of een maaltijd genuttigd kan worden. Kortom een prachtige omgeving en een enthousiast team ontvangt u graag op deze speciale 5e editie van de Heuvelrug Wandel Tweedaagse!

Ook dit evenement van Green Race is in èn voor de natuur!
Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!

Route dag 1

Route dag 2

Details
Partners