Green Race OrienTrail – geannuleerd

UPDATE 12 maart 2020: Helaas hebben we moeten besluiten om de Green Rade OrienTrail te annuleren. We houden je op de hoogte over een vervolg.

Op zoek naar een uitdaging, zowel fysiek als mentaal? Na het succes van de Green Race Orienteering Run organiseren wij op zondag 29 maart de eerste Green Race OrienTrail. OrienTrail is een uitdagende sport met het doel om een ​​route langs controleposten zo snel mogelijk af te leggen. Je kiest je eigen weg met behulp van een kaart en een kompas. Anders dan bij een normale Orienteering Run mag u tijdens deze OrienTrail alleen over de paden lopen. Ook zeer geschikt als alternatieve looptraining.

Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden:

10 km, 15 km, 20 km of 25 km

Let op: De afstanden zijn hemelsbreed gemeten. Je mag ongeveer 10-20% bij de afstand optellen. Ook zijn er een flink aantal hoogte meters in het parcours opgenomen.

De Green Race OrienTrail wordt georganiseerd in samenwerking met OLV Minor. 

Inschrijfgeld:

  • Senior > 17 jaar € 12,-*
  • Jeugd tot 18 jaar krijgen € 3,- korting
  • NOLB leden krijgen € 4,- korting

*Tijdregistratie chip en kompas inbegrepenTijdregistratie chip (Sport Ident = SI) en kompas inbegrepen: € 2,-. Niet inbegrepen voor NOLB leden, we gaan er vanuit dat zij deze zelf meebrengen.

Inschrijving sluit op 26 maart. Na-inschrijving is, met €2,- administratiekosten, mogelijk bij de inschrijfbalie op het start-finish terrein.

Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt deelnemen!

Inschrijven gaat via DEZE LINK op inschrijven.nl.

09:30 Registratie
10:30 Start eerste groep
14:30 Eind

Details
Partners